Maak kans op één van de 5 minibiebs voor in je voortuin

 in Nieuws

Bibliotheek Maastricht en Samen voor Maastricht verloten 5 minibiebs. De bieb bestaat 100 jaar en in het kader van dit jubileum wil Samen voor Maastricht de stad vullen met 100 minibiebs. De minibiebs die wij verloten zijn mede mogelijk gemaakt door de Ladies’ Circle en Rabobank Maastricht-Veldhoven.

Idee achter de minibieb

Particulieren zetten in hun voortuin een klein boekenkastje waarin boeken te ruil en te leen worden aangeboden. Minibieb werkt vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Bij je thuis of bij jouw vereniging, school of bedrijf. Waar het om gaat is dat iedereen boeken kan lenen, ruilen en achterlaten via een minibieb.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X