GEEF EEN JAS EN VERWARM EEN HART!
2 t/m 20 november 2020

GEEF EEN WINTERJAS!
In november vorig jaar hebben we volop jassen ingezameld voor een warme winter! Vele Limburgers hebben deze ingeleverd voor iemand voor wie het niet vanzelfsprekend is om er een te hebben of aan te schaffen? Dames, heren en kinderjassen!

Het aantal dak- en thuislozen en mensen die in armoede leven in Limburg neemt toe. Het leven op straat én met een beperkt sociaal netwerk is zwaar. Daarom hebben we met bedrijven en inwoners samen Limburg weer winterproof gemaakt. Geef een jas en verwarm een hart.

Vanaf 2 tot en met 20 november kon je de jassen inleveren bij:

Inleveradressen jassenactie Limburg

GEEF EEN WINTERJAS!
Ook dit jaar gaan we weer volop jassen inzamelen voor een warme winter! Nog een niet gebruikte winterjas in de kast hangen? Lever deze dan in voor iemand voor wie het niet vanzelfsprekend is om er een te hebben of aan te schaffen? Dames, heren maar vooral kinderjassen!

Het aantal dak- en thuislozen en mensen die in armoede leven in Limburg neemt toe. Het leven op straat én met een beperkt sociaal netwerk is zwaar. Daarom gaan we met bedrijven en inwoners samen Limburg weer winterproof maken door jassen in te zamelen. Geef een jas en verwarm een hart.

Vanaf 2 tot en met 20 november kan je de jassen inleveren bij:

Inleveradressen jassenactie Limburg

Je kunt eventueel een kaartje met een persoonlijke boodschap bij de jas doen. Klik hier om het kaartje te openen. 

?we zamelen uitsluitend goede, schone jassen in.

Inzameling 2018

Uitzending L1

2018-11-jassenactie-foto01
2018-11-jassenactie-foto02
2018-11-jassenactie-foto04
2018-11-jassenactie-foto05
2018-11-jassenactie-foto03

Het aantal dak- en thuislozen en mensen die in armoede leven in MAASTRICHT en omstreken neemt toe. Het leven op straat én met een beperkt sociaal netwerk is zwaar. Daarom gaan we met bedrijven samen van 8 tot en met 24 oktober 2018 samen Maastricht weer winterproof maken door jassen in te zamelen. Geef een jas en verwarm een hart.

Op 26 oktober vindt de distributie plaats en worden de jassen verdeeld onder de deelnemende stichtingen: Dress for Success, Leger des Heils, Kledingbank, Voedselbank, Quiet Community Maastricht, De Gouwe, Vluchtelingenwerk en de Doorgeefwinkel.

Heb je een warme jas die je niet meer draagt? Doneer de jas aan iemand die het harder dan jij nodig heeft!

Er zijn nu drie publieke inzamellocaties vanaf 8 tot en met 24 oktober

?Stadhuis Maastricht: Markt 78, elke dag van 9-5 uur NIET het weekend!
?Provinciehuis: Limburglaan 10
elke dag van 9 uur -5 uur NIET in het weekend!
?Kruisherenhotel Maastricht van 7-23 uur

?we zamelen UITSLUITEND goede, schone jassen in!

Mensen die in een crisis situatie leven hebben het in de winter zwaar. De inzamelingsactie Geef een jas en verwarm een hart laat de kracht van Maastricht zien: sámen helpen we hen die het nodig hebben. Jouw (oude) jas en je tijd houden een ander warm.

Start typing and press Enter to search

X