Match event MO Diner 040

MATCH EVENT MO DINER 040

“Samen voor Eindhoven heeft een uitgebreid netwerk van maatschappelijke organisaties in de regio, wat ons de mogelijkheid geeft om deze verantwoordelijkheid richting de maatschappij gestalte te geven. 8 Uur per jaar kunnen ASML’ers zich inzetten voor diegenen in onze samenleving die onze hulp nodig hebben.”

– Christel Keizer, director ASML Foundation 

Categorie:  Samenleven in buurten en wijken
Match: ASML en partners in de omgeving.
Wat: ASML levert een actieve bijdrage aan de lokale omgeving als betrokken ondernemer. Iedere medewerker heeft één dag per jaar om zijn tijd en talent in te zetten voor het goede doel.

ASML CEO Peter Wennink geeft startschot voor de nieuwe ASML employee volunteer policy. Samen voor Eindhoven faciliteerde founder ASML met het maken van deze policy. Medewerkers die niet alleen hun bedrijf maar ook de maatschappij dienen, zijn er gelukkig in overvloed. Maar bedrijven die hiervoor tijd inroosteren, zijn er wat minder. Met de ‘volunteering policy’ geeft ASML hun 8800 werknemers in Veldhoven de kans om acht uur werktijd per jaar te besteden aan vrijwilligerswerk. Op de ASML Volunteer Fair afgelopen dinsdag konden de medewerkers kennis maken met vijftien organisaties uit de regio.

Lees meer in het artikel van E52 

ASML-medewerkers in actie!

Start typing and press Enter to search

X