MBO BEGINT BIJ JEZELF EN DOE JE SAMEN!

Koel hoofd zoekt warm hart
Als betrokken ondernemer wilt u een goede buur en goed werkgever zijn. Het maakt ondernemen zoveel leuker, inspireert uw medewerkers en levert ook nog eens een goed imago op.

Verbinden van twee werelden
Als ideële organisatie kunt u in deze tijden extra vrijwilligers, kennis en kunde, materialen, netwerken en publiciteit goed gebruiken. Zo kunt u uw droom nog beter bereiken.

Samen voor Maastricht
Maar hoe vind je elkaar? Hoe zorg je voor een succesvolle samenwerking waar beide partijen van profiteren? Samen voor Maastricht adviseert, ontzorgt en faciliteert de samenwerking tussen bedrijf & samenleving. Van ééndaagse teambuildingsdag tot community partnership.

MOD043

In 2013 heeft de stichting Samen voor Maastricht dit geheel nieuwe initiatief geïntroduceerd. Het Maatschappelijke Ondernemen Diner is een ontmoeting van bedrijven, maatschappelijke organisaties die samen, in nieuwe combinaties (matches), de kwaliteit van het maatschappelijk leven in Maastricht een impuls geven. Hierbij is geld taboe. Het gaat om kennis, kunde en vaardigheden, om helpende handen, om toegang tot netwerken, om materiaal en faciliteiten. De organisaties krijgen hulp van het bedrijfsleven en de bedrijven kunnen iets goeds doen voor hun stad.

Meet2Match

De MEET2MATCH is een ontmoeting tussen kennisexperts en maatschappelijke organisaties waarbij kennisoverdracht ‘a la minute’ centraal staat. Thema’s als: communicatie, fondswerving, financieel en juridisch dragen bij aan de kennisontwikkeling van (vrijwilligers)organisaties.

 

 

 

Partnerdagen

Voor onze Partners organiseren wij meerdere bijeenkomsten waar kennisoverdracht, ontmoeten en inspireren centraal staat. Wilt u ook Partner worden van Samen voor Maastricht?

 

 

 

 

 

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen kan op allerlei manieren. Door uw  handen uit de mouwen te steken voor een goed doel, door mensen mee uit te nemen, uw medewerkers als coach in te zetten, voor te lezen op een veelkleurige basisschool of door uw kennis over te dragen aan een maatschappelijke organisatie.

Soms begint MBO met één activiteit die misschien een opstapje is naar een structurele samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Wij begeleiden uw organisatie vanaf het formuleren van doelstellingen tot en met het realiseren van ‘de match’.

Team-uitje

Plezier, zingeving, inspiratie, horizonverbreding, elkaar beter leren kennen…

Bent u voor uw afdeling of bedrijf op zoek naar een zinvolle teambuildingsdag of afdelingsuitje? Samen aan de slag gaan voor het goede doel. De handen uit de mouwen steken of een gezellig dagje uit met mensen die niet meer zelfstandig op pad kunnen. Met onze kennis van het maatschappelijk veld en de wensen, onze ervaring en creativiteit is veel mogelijk.

Maatschappelijk teambuilden is ook goed in te passen in een HR programma. Niet alleen u, uw collega’s en uw bedrijf heeft baat bij deze vorm van teambuilden, maar natuurlijk ook de maatschappij. Driedubbele winst dus!

Maatwerk

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen is maatwerk. Het daadwerkelijk in de praktijk invoeren van MBO is niet eenvoudig.

  • Hoe haalt u meer rendement uit uw MBO activiteiten?
  • Hoe kunt u MBO koppelen aan uw eigen ondernemersdoelstellingen?
  • Welke impact wilt u bereiken met uw investeringen op dit gebied?

Wij bieden u een op maat gemaakt advies aan waar u handvatten krijgt aangereikt om uw eigen MBO beleid op te stellen en antwoord te geven op bovenstaande vragen.

Start typing and press Enter to search

X