MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Heeft uw maatschappelijke organisatie menskracht, expertise of middelen nodig om haar doelen na te streven en opdrachten waar te maken? Wilt u als maatschappelijke organisatie uw netwerk vergroten?

Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar weten vaak de weg niet te vinden naar uw organisatie.

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?

Samen voor Maastricht ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

Maatschappelijke organisaties verhalen over hun succesvolle samenwerking met bedrijven… bekijk hier onze documentaire.

Voor  maatschappelijke organisaties

VOORDELEN

  • Uw doelen bereiken
  • Vergroten van uw netwerk
  • Toegang tot bijeenkomsten over maatschappelijk relevante onderwerpen
  • Mogelijkheid tot matches en begeleiding
  • Vrijwilligers uit het bedrijfsleven
  • Media-aandacht

VOORWAARDEN:

  • € 100 voor vrijwilligersorganisaties
  • Vanaf € 250 voor organisaties met betaalde krachten

WAT KRIJGT U VAN ONS

Icoon advies

COACHING EN ADVIES

Wij bieden trainingen aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kunnen sluiten.

Experts voor uw vraagstuk

Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Bent u op zoek naar professionele expertise, dan is de pro bono professional een oplossing.

MIDDELEN EN MATERIALEN

We verbinden goederen uit het bedrijfsleven met maatschappelijke organisaties voor een tweede leven. Wij vinden een goede bestemming voor computers, printers, kantoormeubilair of voorraad.

MATCH EVENTS EN NETWERK

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen tussen bedrijven waarbij uw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij.

kom in actie als

PARTNERS

Start typing and press Enter to search

X